Ποιοί Είμαστε

  • Βασική Αρχή της Ιατρικής μας φιλοσοφίας και πράξης είναι να καταφέρουμε σε κάθε άνθρωπο που έχουμε απέναντί μας να συγκεράσουμε τις Σύγχρονες Ιατρικές Κατευθυντήριες Οδηγίες με τις ιδιαίτερες  «ανάγκες» του . Τούτο είναι εφικτό μόνο με την αδιάκοπη μελέτη των ιατρικών εξελίξεων αλλά και με την επιμονή στη δημιουργία αληθινής σχέσης εμπιστοσύνης Ιατρού - Ασθενούς.

Η ομάδα μας αποτελείται από τους:

Νικόλαος Δ. Ανυφαντής MD


Γεννήθηκε στην Αθήνα.

Εισήχθη με Πανελλήνιες εξετάσεις στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών από το οποίο αποφοίτησε με γενικό βαθμό ΑΡΙΣΤΑ, (δεύτερος σε σειρά, για το έτος αποφοίτησης 2002).

Ολοκλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου στο Κ. Υγείας Πλωμαρίου και εν συνεχεία υπηρέτησε ως ειδικευόμενος Παθολογίας για δύο έτη στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Μυτιλήνης καθώς και ως ιατρός της Μονάδας Πυροβολικού στη Μυτιλήνη (στρατιωτική θητεία).

Εργάστηκε με επιτυχία, επί διετία, σε ιδιωτική εταιρεία βιοτεχνολογίας στον τομέα κλινικών μελετών για την ανάπτυξη νέων ογκολογικών θεραπειών.

Eιδικεύτηκε στη Γαστρεντερολογία και την Ηπατολογία, επί τετραετία, στα Νοσοκομεία  Σισμανόγλειο, Αττικόν και Λαϊκό, όπου απέκτησε εμπειρία στις ενδοσκοπήσεις του πεπτικού συστήματος και στην αντιμετώπιση ασθενών με γαστρεντερολογικά και ηπατολογικά νοσήματα.

Το πεδίο της ιατρικής του ενασχόλησης αφορά στην Κλινική Γαστρεντερολογία- Ηπατολογία και στις ενδοσκοπήσεις του πεπτικού συστήματος.

 

Χάρης Πηλιχός MD, PhD


Ο Χάρης Πηλιχός είναι γαστρεντερολόγος, εξειδικευμένος στην επεμβατική ενδοσκόπηση.

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και το 2002 αναγορεύθηκε σε Διδάκτορα.

Εργάσθηκε για πολλά χρόνια στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο, αρχικά ως εσωτερικός βοηθός και εν συνεχεία ως επιμελητής.

Μετεκπαιδεύτηκε σε κορυφαία ευρωπαϊκά νοσοκομεία στο Παρίσι και το Στρασβούργο.

Αρθρογραφεί σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και είναι μέλος της Γαλλικής Γαστρεντερολογικής Εταιρείας, της Γαλλικής Εταιρείας Ενδοσκόπησης Πεπτικού και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Γαστρεντερολογίας.

Τέλος, έχει αφιερώσει σημαντικό χρόνο στην πειραματική έρευνα καθώς και στην εκπαίδευση των νέων γαστρεντερολόγων.

Ολοκληρώνοντας έναν πολυετή κύκλο υπηρεσίας σε δημόσια νοσοκομεία στην Ελλάδα και τη Γαλλία, ασκεί σήμερα το λειτούργημα του στον ιδιωτικό τομέα.

 

Απρίλιος 2021
ΔΤΤΠΠΣΚ
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930